RADONJIĆ ANALIZIRAO MEČ SA BARSELONOM: Trener Zvezde otkrio razloge poraza, dotakao se Lojda i Noka

Novosti online

22. 01. 2021. u 21:52

KOŠARKAŠI Crvene zvezde poraženi su od Barselone u Beogradu sa 72:60 u 21. kolu Evrolige. Utiske posle utakmice izneo je trener crveno-belih Dejan Radonjić.

РАДОЊИЋ АНАЛИЗИРАО МЕЧ СА БАРСЕЛОНОМ: Тренер Звезде открио разлоге пораза, дотакао се Лојда и Нока

Foto: EPA-EFE/PHILIPP GUELLAND

On smatra da je veliki broj promašenih slobodnih bacanja i broj skokova koji je bio na strani Katalonaca bio presudan za ishod susreta.

- Od samog starta sezone je jasno da je Barselona jedan od favortita za osvajanje Evrolige. I večeras su pokazali da se radi o ekipi sa ogromnim kvalitetom. Mi smo se borili koliko smo mogli, bilo je dobrih ali i losih momenta. Previše promašenih slobodnih bacanja i ogroman razlika u skokovima protiv ovakve ekipe ne može da donese dobar rezultat - rekao je Radonjić.

Potom se stretag Zvezde osvrnuo na zgusnut raspored.

- Svi imaju problema, naš raspored je zaista težak, ali jednostavno moramo da se pripremamo u hodu. Okrećemo se Mornaru, gostujemo u Baru za dva dana (nedelja 19.00). Mornar je apsolutno zasluženo na prvoj poziciji u ABA ligi. Trenutno razmišljamo samo o tom duelu, a zatim se okrećemo gostovanju Efesu.

Džordan Lojd se vratio posle više od mesec dana, dok Lendri Noko polako hvata ritam.

- Kratko je vreme da se da neki sud o njihovim igrama. Očekujem u narednom periodu dobre partije od pomenutog tandema koje će pomoći ekipi u ostvarivanju što boljih rezultata i zacrtanih ciljeva - istakao je Dejan Radonjić.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

JOŠ JEDAN NIKOLA U PLEJ-OFU: Jović i Majami srušili Čikago