RADONJIĆ I KURIDŽA SLOŽNI: Mornar odlična ekipa, Zvezdu čeka težak posao u Baru

Novosti online

23. 01. 2021. u 14:28

CRVENU ZVEZDU očekuje težak meč protiv Mornara i moraće da odigra na vrlo visokom nivou derbi meč 16. kola ABA lige, smatra trener crveno-belih Dejan Radonjić.

РАДОЊИЋ И КУРИЏА СЛОЖНИ: Морнар одлична екипа, Звезду чека тежак посао у Бару

Foto: EPA-EFE/PHILIPP GUELLAND

Mornar i Zvezda sastaju se sutra od 19 sati u Baru.

- Mornar igra sjajno ove sezone, imaju svoje uporište na terenu za ambicije i ciljeve koje su najavljivali. Mornar ima odlične rezultate i u ABA ligi i u Evrokupu, inače izvanredan sastav dodatno je pojačan Nemanjom Gordićem koji predstavlja ozbiljan kvalitet više za taj tim. Očekuje nas težak meč bez ikakve dileme i moraćemo da odigramo na vrlo visokom nivou i da odgovorimo i energijom i na svaki drugi način kako bi kontrolisali ogroman kvalitet koji poseduje Mornar - rekao je Radonjić za klupski sajt.

Barani igraju ove sezone odlično, i trenutno nakon 14 odigranih utakmica imaju skor 12-2, dok crveno-beli imaju učinak 10-2.

Prvotimac Marko Jagodić-Kuridža ističe da je Mornar godinama na vrlo visokom nivou i sa velikim kvalitetom.

- Ove sezone napravili su još veći iskorak, dovoljno je pogledati njihov plasman na tabeli i regionalnom takmičenju i plasman u drugu fazu Evrokupa. Ekipa koja je vrlo iskusna, napadački odlična, popunjena na svim pozicijama i pojačana novim plejmejkerom Gordićem, koji im je doneo kvalitet i dodatno iskustvo jer godinama igra regionalnu ligu. Znamo da nas čeka vrlo težak meč, moramo da odigramo dobro na obe strane terena, čvrsto kako bi došli do važnih bodova - rekao je Kurdiža.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (0)

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024