RADONJIĆ: Čeka nas izazov protiv Efesa, opasnost nije samo Larkin!

Tanjug

25. 01. 2021. u 17:48

TRENER košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je da njegov tim očekuje još jedan veliki izazov protiv Efesa u 22. kolu Evrolige.

РАДОЊИЋ: Чека нас изазов против Ефеса, опасност није само Ларкин!

Foto: EPA-EFE/PHILIPP GUELLAND

Crveno-beli sutra od 17 sati igraju protiv turskog tima u dvorani "Sinan Erdem" u Istanbulu.

"Posle dva teška duela protiv Barselone i Mornara, očekuje nas još jedan veliki izazov protiv Efesa ekipe koja ima kontinuitet, veliki kvalitet i ambicije. Spremićemo se najbolje što možemo u datim okolnostima za zahtevan meč. Biće nam potrebna velika energija i dobra koncentracija. Moramo da odigramo dobro ne samo na bekovima Larkinu i Miciću, koji predvode taj tim, već i protiv Simona, Boboe, Andersona, Danstona, Plajsa, Singltona… To takođe pokazuje kakav kvalitet imaju. Znamo da nas čeka izuzetno težak meč u Istanbulu“, rekao je Radonjić za klupski sajt.

Košarkaš Džordan Lojd smatra da je pred njegovim timom zahtevan meč.

"Teška utakmica je pred nama, imamo malo vremena da se pripremimo za nju, potrošnja je velika. Ritam je vrlo zahtevan, ali želimo da damo svoj maksimum. Efes je tim sa izuzetno dubokim rosterom, velika opasnost preti ne samo od Larkina i Micića već i od svih ostalih igrača koji imaju ogroman kvalitet. Moraćemo da odigramo kao tim, čvrsto i najbolje što možemo“, rekao je Lojd.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije