MRŠIĆ PRED PARTIZAN: Imamo mnogo zdravstvenih problema

Novosti online

26. 02. 2021. u 14:27

TRENER košarkaša Zadra Veljko Mršić rekao je danas da ne zna kako će njegov tim izgledati u predstojećem meču protiv Partizana, ali da će dati sve od sebe da odigra dobro i nastavi pozitivnu seriju.

МРШИЋ ПРЕД ПАРТИЗАН: Имамо много здравствених проблема

Foto: N.Paraušić

"Nakon dve nedelje pauze vraćamo se utakmicama. Teško je prognozirati u kojem smo stanju... Nepoznanica je kako ćemo izgledati, ali sigurno ćemo dati sve od sebe da odigramo dobru utakmicu i da pokušamo da nastavimo ovu pozitivnu seriju", rekao je Mršić, prenosi klub.

Košarkaši Zadra dočekuju sutra Partizan, u utakmici 19. kola ABA lige.

Mršić je naveo da su Kodi Džastis i Džastin Karter u četvrtak odradili prvi trening, dok je Činanu Onuaku zbog problema sa testiranjem na korona virus takođe kasnio. Kako je dodao, Aleksandar Bursać ima problema s povredom i pitanje je hoće li moći da igra.

"Partizan je dobra ekipa koja ove sezone ima dosta problema, navodno imaju dosta povređenih igrača, videćemo u kakvom će sastavu doći. Gledaćemo zanimljivu utakmicu", rekao je trener Zadra.

Zadar je pretposlednji na tabeli regionalnog takmičenja sa pet pobeda i devet poraza, dok je Partizan sedmi sa skorom 7/10.

"Dočekujemo Partizan u dobrom raspoloženju nakon što smo osvojili Kup. Želimo pokazati svima da nam to nije zadovoljavajuće nego mi želimo gurati dalje do kraja sezone, uz što više pobeda i pozitivnih rezultata", rekao je košarkaš Zadra Jan Palokaj.

Utakmica Zadar - Partizan se igra sutra od 17.00.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)