ISTORIJSKI USPEH DŽUDISTA PROLETERA: Klub iz Zrenjanina osvojio treće mesto u Srbiji

B. G.

29. 11. 2022. u 19:42

DžUDISTI zrenjaninskog Proletera, ostvarili su najveći uspeh u istoriji, osvajanjem trećeg mesta u Super ligi Srbije, i to u obe konkurencije, ženskoj i muškoj.

ИСТОРИЈСКИ УСПЕХ ЏУДИСТА ПРОЛЕТЕРА: Клуб из Зрењанина освојио треће место у Србији

FOTO: A. Đorović

Tim povodom, ekipu predvođenu trenerom Tomislavom Kohajmom, u sastavu Mateja Dakić, Ilija Ciganović, Dušan Sarić, Milan Bulaja, Miloš Mijanović, Bojana Savić, Sara Jocić, Dunja Mladenović, Kristina Kulundžić, Valentina Gagić i Katarina Orlović, u svom kabinetu u Gradskoj kući u Zrenjaninu, primio je gradonačelnik Simo Salapura i čestitajući im na velikom uspehu, poželeo nove trofeje i odličja.

Džudisti Proletera u Super ligi Srbije, u muškoj konkurenciji, u kojoj je učestvovalo 12 ekipa, savladali su novosadske ekipe Borac i Slavija, u četvrtfinalu su bili bolji od Rakovice, u polufinalu izgubili od Omladinskog džudo kluba Beograd, dok su u borbi za bronzu savladali Partizan iz Kikinde, rezultatom 4:1.

U ženskoj konkurenciji, džudiskinje Proletera u borbi za bronzu bile su bolje od beogradskog Voždovca.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!

ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!

Novak Đoković je na antologijski način prošao u četvrtfinale Rolan Garosa, ali je dan kasnije morao da se povuče sa tog grend slem turnira. Ispostavilo se da je razlog veoma ozbiljan, iako je na mogućnost da se nešto tako desi - upravo Nole i upozorovao organizatore. Sada on plaća skupu cenu, ali... i čelnici tog grend slema "čupaju kosu". Evo i zašto.

08. 06. 2024. u 17:30

Komentari (0)

KAKO, MOLIM?! Da li je moguće da je Vilander ovo rekao o Novaku Đokoviću?