NOVOSTI UŽIVO IZBORI 2024 SA LICA MESTA

Devet medalja za kik boksere iz Niša na Prvenstvu Srbije

J. Ć.

06. 03. 2023. u 09:44

Kik bokseri „Niša“ osvojili su četiri zlatne medalje, isti broj srebrnih i jednu bronzanu na Prvenstvu Srbije u Subotici, u konkurenciji 326 takmičara iz 43 kluba.

Девет медаља за кик боксере из Ниша на Првенству Србије

S. R.

Zlatne medalje pripale su Ivanu Krivačeviću, Gordani Marjanović, Ognjenu Stankoviću i Nadi Krivačević. Srebrne su osvojili: Nikolina Stevanović, Lazar Pantić, Vladana Radonjić i Olivera Kostić. Bronzanim odličjem okitio se Pavle Đorđević, dok je bez medalje ostala Kata Lazić.

Jedanaestogodišnji Ognjen najmlađi je među pobednicima. Ovim sportom počeo je da se bavi pre dve godine, a dosada je neporažen na državnim takmičenjima. Njegova majka Jovana kaže da se želja za sportom javila zbog velike želje da jednog dana upiše Vojnu akademiju. 
-U početku je to bilo rekreativno dok Srđan Radulovic-sekektor reprezentacije Srbije, njegov trener nije prepoznao talenat. Inače je levoruk i zbog toga je dosta upečatljiv. Njegova upornost, istrajnost i striktni treninzi ga dovode do uspeha- kaže njegova majka Jovana Stanković. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VREME JE ZA SPEKTAKL – DRUGA ŠANSA ZA MILIONERE ILI 15. TITULA ZA KRALJEVE? Pogledajte šta nas očekuje u finalu Lige šampiona!