TROFEJE NAPADAJU I SA MLADIM ODBOJKAŠIMA: Vojvodina dosta promenila tim i ne odustaje od borbe za titulu

Novosti online

01. 08. 2023. u 19:28

NOV tim, stare ambicije. Odbojkaški klub Vojvodina podmladila je tim u odnosu na prošlu, ali ne odustaje od borbe za trofeje u Srbiji. Novosađamo si počeli pripreme za novu sezonu.

ТРОФЕЈЕ НАПАДАЈУ И СА МЛАДИМ ОДБОЈКАШИМА: Војводина доста променила тим и не одустаје од борбе за титулу

ok vojvodina

U odnosu na prethodnu sezonu, ostali su: Andrej Rudić, Lazar Bajandić, Žarko Ubiparip, Stefan Negić, Uroš Mišković i Matija Milanović. Novajlije su: Branko Kopitić, Luka Stanković , Danilo Elezović i Jovan Perović, Igor Lagundžin, Stefan Kokeza , Vlado Šaranović, Filip Savovski, Stefan Dakić, Strahinja Đogić . Krajem juna ugovor je potpisao iskusni tehničar i povratnik u redove Vojvodine Žarko Kisić (1986).

- Na spisku imamo 18 igrača. Odlučili smo da se oslonimo na naše snage, jedini iskusniji je Žarko Kisić i od njega očekujemo da doprinese sazrevanju mladih prvotimaca.Naravno, Vojvodina uvek ima najviše ambicije, bez obzira na to što je tim izuzetno mlad. Radićemo, podizati lestvicu i boriti se za trofeje. Tokom priprema ćemo većim delom raditi u Novom Sadu, a što se turnira tiče za sada su sigurni turnir u Rumuniji i naš Memorijal velikana - kaže za sajt OK Vojvodina šef stručnog štaba Marko Narančić.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)