POPRAVNI SA VOJVODINOM: Vaterpolisti Novog Beograda posle bolnog poraza od Sabadelja sutra u Superligi igraju sa Vojvodinom

Novosti online

20. 10. 2023. u 11:34

PORAZ od Sabadelja u Ligi šampiona još peče vaterpoliste Noovg Beograda. Igrači našeg prvaka su svesni da moraju da isprave greške iz meča sa Špancima, tako da će sutra (19.45) u četvrtom kolu grupe A Superlige ozbiljno shvatiti duel sa autsajderom Vojvodinom.

ПОПРАВНИ СА ВОЈВОДИНОМ: Ватерполисти Новог Београда после болног пораза од Сабадеља сутра у Суперлиги играју са Војводином

N. Paraušić

- Ovo je veoma bitna utakmica za nas posle bolnog poraza u Ligi šampiona od Sabdelja. Učinićemo sve da utakmicu iskoristimo za korekciju grešaka koje smo napravili u duelu sa Sabadeljom i podignemo samopuzdanje. Sigurno je da neće biti lako, ali moramo da opravdamo ulogu favorita, a to ćemo uspeti samo ukoliko budemo imali maksimalno ozbiljan pristup i visok nivo koncetracije - ističe za sajt Novog Beograda Vasilije Martinović.

Jedan od naših najvećih talenata smatra da su poklonili pobedu Sabadelju u Lihi šampiona:

- Neobjašnjivo smo pali u toj četvrtoj deonici. Nismo postigli gol, generalno smo igrali voma loše u napadu. Sopstvenim greškama poklonili smo pobedu Sabadelju. Imali smo kontrolu igre i rezultatsku prednost, ali sve to smo ispustili neshvatljivim grešakama. To nas je skupo koštalo, a rival je iskoristio svoje šanse i napravio preokret.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

RAJ NA ZEMLJI! U ovom mestu letuju turisti iz inostranstva, a sada je dostupno i Srbima