ODBOJKAŠICA MUKU MUČI S BUJNIM POPRSJEM: "Otežavaju mi igru, a zbog njih mi prilaze i poznate osobe"

Novosti online

22. 10. 2023. u 19:39

Ne tako davno je Simona Halep, čuvena rumunska teniserka, svojevremeno vladarka VTA liste, svojevoljno otišla na operaciju kako bi smanjila grudi koje su joj pravile problem u sportu, a za sada se na takav potez ne odlučuje njena koleginica iz Sjedinjenih Američkih Država.

ОДБОЈКАШИЦА МУКУ МУЧИ С БУЈНИМ ПОПРСЈЕМ: Отежавају ми игру, а због њих ми прилазе и познате особе

Instagram / Kajla Simons


Naime, američka odbojkašica Kajla Simon od početka karijere je u centru pažnje zbog atraktivnog izgleda, za koji sama kaže da joj je "više odmogao nego što joj je pomogao".
Ovako je o tome izvestila "Slobodna Dalmacija":
"Niko ne može da ne primeti bujno poprsje ove vitke plavuše kojoj grudi otežavaju igru na mreži. U jednom Jutjub intervju, razgovarala je s obožavateljima, a nametnula se tema velikih grudi i toga koliko one limitiraju sportistkinje.

- Iskreno, mnogo bi mi bilo lakše da imam manje grudi. Znam da bih bila bolja u odbojci, definitivno, i to drastično. Bila bih brža, skočnija… Ali, šta je tu je, sigurno se ne žalim zbog majke prirode, naprotiv - rekla je kroz smeh i otkrila da joj pišu i neke "svetski poznate face", ali nije želela da kaže o kome se tačno radi".

BONUS VIDEO: Sportski skandal koji je ušao u istoriju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

SKANDAL U UJEDINJENIM NACIJAMA: Pogledajte šta je učinio predstavnik Izraela (VIDEO)