NETANJA BEZ EVROPSKOG PRVENSTVA: LEN i Vaterpolo savet Izraela saglasni da nije moguće održati šampionat Starog kontinenta u vaterpolu

Novosti online

02. 11. 2023. u 23:00

EVROPSKA federacija vodenih sportova sinoć je saopštila da je posle više sastanka sa Vaterpolo savezom Izraela, gde je ratno stanje zbog terorističkog napada 7.oktobra, zaključeno da Netanja neće biti domaćin EP u vaterpolu, koji je trebalo da se odigra od 3.do 16.januara iduće godine.

НЕТАЊА БЕЗ ЕВРОПСКОГ ПРВЕНСТВА: ЛЕН и Ватерполо савет Израела сагласни да није могуће одржати шампионат Старог континента у ватерполу

N. Paraušić

U saopštenju se ističe da se trenutno razmatra nekoliko opcija vezanih za kvalifikacije za SP početkom februara iduće godine u Dohi i najavljuje se da će se odluka doneti što pre. Inače, Srbija je kao četvrta na SP u Fukuoki izborila učešće na SP.

Podsetimo, na EP se ne vade samo vize za Katar, već i jedna karta za Olimpijske igre 2024.u Parizu. Na poslednjem SP u Fukuoki 2023, olimpijsku vizu su izvadili šampioni Mađari i finalisti Grci. U Dohi će četiri selekcije izboriti učešće u francuskoj prestonici.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKO, MOLIM?! Da li je moguće da je Vilander ovo rekao o Novaku Đokoviću?