LJUBO TRAVICA BLIZU KLUPE TARANTA: Italijanski mediji pišu da je nekadašnji selektor odbojkaša Srbije blizu povratka u Seriju A

S. K.

18. 11. 2023. u 18:14

LjUBOMIR Travica je opet u centru pažnje italijanske odbojkaške javnosti. Kako pišu tamošnji mediji nekadašnji selektor Srbije najbliži je klupi Taranta, koji je smenio trenera Vinčenca Matranđela.

ЉУБО ТРАВИЦА БЛИЗУ КЛУПЕ ТАРАНТА: Италијански медији пишу да је некадашњи селектор одбојкаша Србије близу повратка у Серију А

FOTO: Tanjug

Travica, koji je u oktobru napunio 69 godina, ima bogatu karijeru u Italiji, prvo kao igrač, a potom kao trener. Radio je u Poljskoj, Kataru, Iranu, Rusiji, Tunisu i Hrvatskoj.

Mogućnost povratka Travice u italijansku odbojku vratila je i priču o mogućem povratku i njegovog sina Dragana, koji diriguje igrom grčkog Olimpijakosa.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POMRAČENJE UMA RUSKOG TENISERA: Rolan Garos ovakvo divljanje ne pamti (FOTO/VIDEO)