MINISTAR SPORTA ZORAN GAJIĆ: Nacionalni stadion - čudo neviđeno

V. N

29. 01. 2024. u 16:36

MINISTAR sporta Zoran Gajić zadovoljan je što je ministarstvo deo velikog projekta "Srbija 2027" koji će u svakom pogledu nabolje promeniti izgled Srbije.

МИНИСТАР СПОРТА ЗОРАН ГАЈИЋ: Национални стадион - чудо невиђено

Foto: M. Škorić

- Što se tiče infrastrukture u narednom periodu imamo najveću stvar, a to je izgradnja Nacionalnog stadiona od 52.000 mesta, što će figurativno rečeno biti "čudo neviđeno". Zaista jedan stadion koji će biti ne samo funkcionalan nego će biti ukras celog grada, Srbije i regiona, zaštitni znak kompletnog kompleksa "Ekspo 27", naglasio je ministar sporta.

Gajić je istakao da će Srbija dobiti akva centar za sve vodene sportove na jednom mestu, a takođe u izgranji su dva velika objekta, odbojkaški trenažni centar. Isto tako se nada da će Olimpijske igre u Parizu iznedriti rekordan broj odličja.

- Svi se nadamo i radimo na tome da srpski sportisti na OI osvoje više od 10 medalja. Što se države tiče, ministarstva sporta, OKS, najvišeg rukovodstva države na čelu sa predsednikom su već uplaćena ili će u narednom periodu ulaćena značajna finansijska sredsva za završne pripreme za Olimpijske igre - podvlači ministar sporta Gajić.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)