VOJVODINA MNOGO JAKA: Novosađani osvajanjem Superkupa za rukometaše dokazali da su neprikosnoveni u Srbiji

S. K.

05. 02. 2024. u 13:21

JOŠ jednom su rukometaši Vojvodine dokazali da su neprikosnoveni u Srbiji. Novosađani su sinoć opravdali ulogu velikog favorita protiv Dinama (32:22) i lako osvojili osmi Superkup. Nedavno su, uoči EP za rukometaše, dominantno trijumfovali u Svesrpskom kupu. I tada su im "žrtve" bili Pančevci.

ВОЈВОДИНА МНОГО ЈАКА: Новосађани освајањем Суперкупа за рукометаше доказали да су неприкосновени у Србији

foto miloš vukadinović

Da su mnogo jaki demonstrirali su novosadski crveno-beli sinoć na Banjici. Da povremeno nisu spuštali gas, igrači Dinama bi doživeli još ubedljiviji poraz. Ovako mogu da kažu da su čak i časno izgubili.

- Odigrali smo jednu sjajnu utakmicu. Podelio sam minutažu i sačuvao ekipu. Igramo na svaka tri dana sa četiri jaka protivnika. Dinamo ima kvalitetnu ekipu i trenera te sa njima igrati nikad nije lako bez obzira na to šta rezultat pokazuje. Očekujem sve bolji i bolji Dinamo, Partizan takođe diže formu. Metaloplastika ima sjajan sastav i smatram da nismo toliko dominantni da možemo da se opuštamo, ali bih čestitao svojim momcima na osvajanju svih trofeja za 2023. godinu - ističe za sajt RSS strateg Vojvodine Boris Rojević.

Novosađani su već na startu meča čvrstom odbranom umirili protivnika, koji je prvi gol (Grozdanović) postigao u 11 minutu. U jednom trenutku Pančevci su se primakli na 7:9, da bi igrači Vojvodine pojačali ritam i početkom drugog dela vodili sa 18:9. Imali su i 29:15, tako da su omogućili treneru Rojeviću da razigra sve igrača i da isproba neke kombinacije.

- Plan nam je bio da osvojimo sve trofeje u sezoni i taj cilj smo ostvarili. Srećni smo i zadovoljni. Pohvalio bih svoje saigrače na disciplini i ostvarenju rezultata, kao i što su mi pomogli da osvojim ovo priznanje - naglašava najkorisiniji igrač utakmice reprezentativac Vukašin Vorkapić.

S. K.

Foto M. Vukadinović

Paklen ritam

Šampiona Srbije očekuje paklen ritam. U 15. kolu Superlige, 10. februara na Banjici izlaze na megdan Partizanu. Samo tri dana kasnije, 13. u Švajcarskoj na startu grupe 3 druge faze Lige Evrope gostuju Kadetenu Šafhauzenu. Inače, imaju dva boda, koliko i Flensbirg, Silkeberg i Kadeten.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ODBIO JE NAS! IGRA ZA NJIH! Hrvate baš pogodio spisak Srbije za EURO 2024, jedan igrač im je trn u oku