PLIVAČI JURE OLIMPIJSKU NORMU: U nedelju na Svetskom prvenstvu startuju štafete, a u ponedeljak na startnom bloku troje srpskih plivača

S. K.

10. 02. 2024. u 22:52

DRUGOG dana plivačkih takmičenja na SP u Dohi, ponedeljak (kvalifikacije od 7.00, finala od 15.00), od srpskih reprezentativaca na startni blok izlate: Jana Marković (100 m leđno), Martina Bukvić (100 m prsno) i Velimir Stjepanović (200 m slobodno).

ПЛИВАЧИ ЈУРЕ ОЛИМПИЈСКУ НОРМУ: У недељу на Светском првенству стартују штафете, а у понедељак на стартном блоку троје српских пливача

Foto: N. Paraušić

Sutra  se u jutarnjim kvalifikacijama takmiče Đurđe Matić na 50 m delfin, muška i ženska štafeta na 4h100 m slobodno. Finala su od 17 časova.

Plivači jure i olimpijske norme, najbliža je muška štafeta na 4h100 m slobodno. Inače, Andrej Barna je na SP u Fukuoki na 100 m slobodno izvadio kartu za Pariz.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)