"ORLOVI" NIKOGA NE ZANIMAJU: Španci precrtali i ponizili Srbiju

Novosti online

16. 02. 2024. u 11:32

Muška rukometna reprezentacija Srbije nije se proslavila na nedavno završenom Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

ОРЛОВИ НИКОГА НЕ ЗАНИМАЈУ: Шпанци прецртали и понизили Србију

FOTO: Tanjug/AP

"Orlovi" su bili poslednji u grupi i zbog toga izgubili status nosioca na žrebu u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2025 na kojem nisu imali sreće i od svih mogućih izvukli najtežeg rivala, selekciju Španije.

Preko "crvene furije" biće izuzetno teško doći do planetarnog šampionata, a kada se uzmu trenutne okolnosti taj poduhvat bio bi ravan čudu.

Naime, nakon što je posle Evropskog prvenstva Toni Đerona smenjen sa mesta selektora, Rukometni savez Srbije još uvek nije imenovao naslednika, iako nas dueli sa Špancima očekuju već u maju, što je ogroman hendikep, jer ma ko to bio neće imati dovoljno vremena da na pravi način spremi ekipu za tako jakog rivala.

Koliko su Španci bezbrižni pre baraža protiv "orlova" dovoljno pokazuje njihova odluka da Srbiju osmog maja ugoste u gradiću Lalin koji ima tek 20.000 stanovnika i halu koja prima svega 2.000 gledalaca u kojoj do sada nikada nije igrao muški nacioanlni tim.

Na drugoj strani, Srbija još uvek nije odredila u kom gradu će dočekati "crvenu furiju" u revanšu 11. maja, ali to i nije toliko važno, mnogo bitnije je za početak odrediti ko će voditi ekipu u toj utakmici.

BONUS VIDEO: SAHRANA DEJANA MILOJEVIĆA: Srbija se oprašta od Miloja

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić