SUPERFINALE LIGE ŠAMPIONA U TURSKOJ: Predsednik Evropske odbojkaške federacije Aleksandar Boričić najavio i konačne detalje

Novosti online

19. 02. 2024. u 16:32

EVROPSKA odbojkaška federacija (CEV) odlučila je da se Superfinale Lige šampiona odigra u Turskoj. To je potvrdio predsednik CEV Aleksandar Boričić poljskim medijima uz opasku da će uskoro biti određen i grad domaćin. Pretpostavlja se da će se igrati u Istanbulu ili Ankari.

СУПЕРФИНАЛЕ ЛИГЕ ШАМПИОНА У ТУРСКОЈ: Председник Европске одбојкашке федерације Александар Боричић најавио и коначне детаље

Foto: N. Paraušić

U četvrtfinalu Lige šampiona za dame su tri turska tima (Vakifbank, Ezačibaši, Fenerbahče), a kod muškaraca Halkbanka i Zirat Bank.

Ostali četvrtfinalisti kod žena su Koneljani, Skandići, LKS Lođ, Štutgrat i Vero Volej Milano, a kod muškarca: Jastržebski, Berlin, Pjaćemca, Las Palmas, Itas Trentino.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)