POSLE ZLATNE LIGE - JURIŠ NA SVETSKI PODVIG: Milica Gardašević danas na zaletištu u Glazgovu

S. B.

03. 03. 2024. u 14:40

MILICA Gardašević (25), skakačica udalj našeg najboljeg atletskog kolektiva, na zaletište Svetskog prvenstva u dvorani u Glazgovu izaći će danas, u nedelju, 3. marta, u 20.15 časova, sa oreolom najsjajnijeg odličja iz Zlatne lige.

ПОСЛЕ ЗЛАТНЕ ЛИГЕ - ЈУРИШ НА СВЕТСКИ ПОДВИГ: Милица Гардашевић данас на залетишту у Глазгову

SAS


 Osvajačica prvog, istorijskog zlata za Srbiju na prestižnom atletskom takmičenju, već ima ostvarenu olimpijsku normu, ali će u Škotskoj, kako je potvrdila, dati sve od sebe sa željom da ostvari visok plasman.

- Očekivanja su uvek maksimalna, bez obzira na to o kom takmičenju je reč, pa tako i u Glazgovu- kaže Gardaševićeva.- Namera je da ostvarim najbolji mogući, dakle dobar rezultat u tom trenutku sa nadom da će imati svoju vrednost u odnosu na konkurenciju. Prethodnu nedelju, po povratku iz Madrida sa Zlatne lige sam iskoristila da treninzima u Novom Sadu ostanem u željenom ritmu i sav fokus usmerila ka Škotskoj. Cilj je da pokažem šta i koliko mogu, da uradim ono za čega sam spremna. Želja je, naravno, visok plasman.

Marko Milinkov, trener Milice Gardašević, naglašava da je najvažnije da naša reprezentativka drži visok nivo forme što potvrđuje sjajnim skokovima.

- Želja je da Milica u Glazgovu uđe u finale, da se plasira među najboljih osam i da dođe do svog ličnog najboljeg rezultata. Nema sumnje da će pokazati svoje vrednosti. Suvišno je govoriti da je čekaju veoma dobre rivalke, da će konkurencija biti žestoka, kao i da će ona pružiti maksimum za što bolji plasman. Takođe, bitno je da smo dobro krenuli u sezonu, da su ostvareni ciljevi i namera je da se održi kontinuitet dobrih nastupa i rezultata- rekao je Milinkov.

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!