ZA ODLUKU FALILI CENTIMETRI: Milica Gardašević i njen trener Marko Milinkov javili se "Novostima" na povratku iz Glazgova

S. BAJIĆ

04. 03. 2024. u 18:31

MILICA Gardašević (25), naša sjajno atletičarka, koja je na Svetskom prvenstvu u Glazgovu juče ostvarila zacrtan cilj plasmanom u finale skoka u dalj, i njen trener Marko Milinkov, javili su se danas popodne sportskoj rubrici Novosti, kratkim izjavama.

ЗА ОДЛУКУ ФАЛИЛИ ЦЕНТИМЕТРИ: Милица Гардашевић и њен тренер Марко Милинков јавили се Новостима на повратку из Глазгова

Foto: Privatna arhiva

Zbog rasporeda putovanja, uspeli su noćas da odspavaju tri časa, a ostalo vreme u tranzitu. Iskoristili su priliku da se jave sa presedanja u Minhenu, gde su imali dužu pauzu.

- Odlučivali su centimetri - kaže Milica koja je skokom od 6,74 metra izbila na treće mesto, ali su njene tri rivalke ostvarile skokove od 6,75,6,77 i 6,78 metara, tako da joj je medalja izmakla za četiri centimetra. - Ipak, lep kraj zimske sezone. Nije idealno, ali ni najgora stvar biti šesti na svetu. Svakako dodatno motivacija za pripremni period i dva velika takmičenja koja nas očekuju na leto, Evropsko prvenstvo u Rimu i Olimpijske igre u Parizu.

Trener Milinkov je naglasio da je zadovoljan učinkom Gardaševićeve, koja se, kako je istakao, dobro takmičila.

- Devojke su se plasirale u četiri centimetra od trećeg do šestog mesta. Milica je bila u borbi za medalju. Nije se desilo ovaj put, ali idemo punom parom napred, brzo stižu novi izazovi - rekao je Milinkov.

Bonus video: Ovo su deca skandirala Bugarima na meču Srbija - Bugarska u Leskovcu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)