HAOS U HRVATSKOJ! Došao najskuplji selektor na svetu i precrtao glavnog igrača u reprezentaciji

Novosti online

05. 03. 2024. u 09:20

Prvi put u istoriji rukometa u Hrvatskoj reprezentaciju te zemlje vodiće strani trener, a ne neko od domaćih stručnjaka. Čast da ispiše istoriju pripala je Daguru Sigurdsonu, pošto ga je tamošnji Savez video kao najbolje rešenje na selektorskoj klupi muškog A tima.

ХАОС У ХРВАТСКОЈ! Дошао најскупљи селектор на свету и прецртао главног играча у репрезентацији

Foto: EPA

A dolaskom Islanđanina krenuli su i prvi rezovi u nacionalnom timu, glavom je platio ni manje ni više nego Luka Cindrić, jedan od najboljih igrača poslednje decenije. 

Sjajni srednji bek koga poslednjih godina muče povrede našao se izvan tima koji će od 14. do 17. marta igrati kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre u Parizu.

On nije jedini van spiska pošto nema ni Ivana Martinovića, ali je razlog za odsustvo desnog beka Rajn Nekar Levena povreda. 

Od igrača koji su se očekivali na spisku nema ni pivota Verona Načinovića, a na spisku rezervi su Marko Kopljar, Lovro Mihić, Josip Šarac i golman Kristijan Pilipović koji će sa Kadetenom igrati u Novom Sadu u utorak od 20.45. 

Hrvatska će prvi meč na kvalifikacionom turniru igrati protiv Austrije, zatim se sastaju a Nemačkom, pa sa Alžirom, a da bi otišli u Pariz moraju da budu među prve dve ekipe u svojoj grupi. 

Ovo je kompletan spisak Hrvatske Dagura Sigurdsona;: Dominik Kuzmanović, Matej Mandić, Filip Ivić, Marin Jelinić, David Mandić, Zvonimir Srna, Tin Lučin, Marko Mamić, Domagoj Duvnjak, Igor Karačić, Filip Vistorop, Mateo Maraš, Luka Lovre Klarica, Mario Šoštarić, Filip Glavaš, Marin Šipić, Tomislav Kušan, Jakov Gojun, Nikola Grahovac, Zlatko Raužan, Davor Ćavar.

BONUS VIDEO TRAGEDIJA „BEZBIJEVIH BEBA“: Sećanje na fudbalere Mančester junajteda koji su stradali u avio-nesreći

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)