BOLJE IKAD NEGO NIKAD: Bivšem asu Formule 1 Bergeru pronađen ukraden Ferari posle 28 godina

S. R.

06. 03. 2024. u 11:31

BOLjE ikad nego nikad. Čuvena deviza pokazala se i na primeru nekadašnjeg asa Formule 1 Gerharda Bergera (64), kome je pronađen ukraden Ferari posle čak 28 godina.

БОЉЕ ИКАД НЕГО НИКАД: Бившем асу Формуле 1 Бергеру пронађен украден Ферари после 28 година

Foto: EPA

Austrijanac, koji je imao deset pobeda u karijeri, ostao je bez skupocenog vozila "F512M" (na slici) tokom Velike nagrade San Marina u Italiji još davne 1995. U pitanju je redak primer iz limitirane serije, pošto ih je proizvedeno tek 75 u fabrici čuvene kompanije. Bio je namenjen za severnoameričko tržište, a procenjuje se da vredi oko 400.000 evra.

Zanimljiv je i put koji je prešlo vozilo. Navodno, odmah je prebačen u Japan, da bi tek krajem prošle godine dospeo u Veliku Britaniju na jednu aukciju, pa mu je tako tamošnja policija ušla u trag. Kupac je bio Amerikanac, ali nije uhapšen.

Inače, tokom Velike nagrade San Marina sa parkinga je, osim Bergerovog Ferarija, ukraden i automobil njegovog klupskog kolege Žana Alezija, ali on još nije pronađen.


"Ima vremena", neko će reći posle informacije o tome koliko je vremena prošlo do ovog "pronalaska".

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)