TRADICIONALNI FESTIVAL TEKVONDA: U Zrenjaninu se okupilo više od 600 takmičara iz osam zemalja (FOTO)

B. G.

02. 04. 2024. u 21:12

Trinaesti po redu, tradicionalni Zrenjanin open, okupio je u Kristalnoj dvorani više 600 takmičara iz osam zemalja i 54 kluba, koji su se nadmetali u tekvodno borbama i formama.

ТРАДИЦИОНАЛНИ ФЕСТИВАЛ ТЕКВОНДА: У Зрењанину се окупило више од 600 такмичара из осам земаља (ФОТО)

foto: Tekvondo klub Zrenjanin

Osim što je bio sjajan domaćin i organizator, Tekvondo klub Zenjanin je u ekipnom plasmanu formi, osvojio tri pehara, zlatne u sveukupnom ekipnom plasmanu “A” i “B” klase i za ekipni plasman u “B” klasi i srebrni za ekipni plasman u "A" klasi.

U formama, zlatom su se okitili Sofija Stojšić, Anastasija Udovčić i Radovan Mijanović, srebrom Milana Aćin i Todor Vitić dok je Milica Potkonjak zauzela treće mesto i osvojila bronzano odličje.

U borbama zlatom je zasijala Anastasija Udovčić, srebrom Lena Božić, dok su treće mesto osvojili Radovan Mijanović, Ognjen Vaš i Mihajlo Brusin.

Svečano otvaranje tradicionalnog tekvondo turnira u Zrenjaninu prisustvom su uveličali Vukosava Đapić Atanacković, generalni sekretar Sportskog saveza grada Zrenjanina i Danijel Šebez, direktor Javne ustanove Sportski objekti Zrenjanin.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)