TENISERKE ZA PLEJ-OF: Srbija otputovala na takmičenje Bili DŽin King

S. R.

05. 04. 2024. u 22:47

TENISERKE u borbi za plej-of Svetske grupe. Selektor Dušan Vemić izabrao je četiri dame koje će pokušati da se Portugaliji (Ojerasu) od 8. do 13. aprila jednoj od grupa prve grupe Evroafričke-zone. Na spisku se nalaze: Mija Ristić (334. na VTA listi u singlu), Lolu Radivojević (369), Elenu Milovanović (488), Aleksandru Krunić (530) i Ninu Stojanović (bez renkinga).

ТЕНИСЕРКЕ ЗА ПЛЕЈ-ОФ: Србија отпутовала на такмичење Били Џин Кинг

FOTO: TK Crvena zvezda

Žrebom sutra će biti određene grupe, a naša selekcija je u prvom šeširu biće lider jedne od grupa. U drugom su Holandija, Mađarska i Švedska, trećeg koji čine Turska, Bugarska i Grčka, kao i četvrtog gde su smeštene selekcije Norveške, domaćina Portugalije i Danske.

Igraće se u tri grupe svako sa svakim, a sve prvoplasirane reprezentacije direktno će se plasirati u plej-of za popunu Svetske grupe.

Tri drugoplasirane ekipe igraće po raund-robin sistemu za preostalo, četvrto mesto u plej-ofu, dok će trećeplasirani i četvrtoplasirani timovi razigravati po istom sistemu za plasman. Dve poslednjeplasirane ekipe ispadaju u Drugu Evro-afričku zonu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)