SKANDAL KAKAV RUKOMET NE PAMTI! Veselin Vujović u Hrvatskoj doživeo nešto što ni on nikada nije uradio

Novosti online

08. 04. 2024. u 11:43

Nekse iz Našica godinama ulaže velika sredstva, ali ne može da dođe do pehara u Hrvatskoj pored dominantnog Zagreba. Veliki derbi naših komšija u Našicama prekinut je šest sekundi pre kraja prvog poluvremena, kod rezultata 16:9 za goste iz prestonice.

СКАНДАЛ КАКАВ РУКОМЕТ НЕ ПАМТИ! Веселин Вујовић у Хрватској доживео нешто што ни он никада није урадио

FOTO: D. Pozderović

Posle nepriznatog gola Fahrudina Melića, domaćini su protestovali. Trener Nekse Veselin Vujović i igrači su burno regovali kod sudijskog para Juranović-Mrvica, a onda je Slovenac Marko Bezjak namerno ramenom udario delegata meča Anta Josića kod zapisničkog stola.

On je pao na parket, pa su ga doktori odveli u svlačionicu kako bi mu ukazali pomoć. Posle prekida od pola sata, odlučeno je da se meč ne nastavi. Vujović, koji je bio i sam nekada najbolji rukometaš sveta i često bio meta kontroverzi, ovo nikada nije doživeo. Ruku na srce, pamti se čuvena tuča iz stare Jugoslavije, kada su se sukobili igrači Pelistera i Metaloplastike, a Veselin je bio jedan od najratobornijih, međutim, tada je delegat ostao čitav.

Izvesno je da će Zagreb da dobije službenim rezulatom ovaj meč, a muke Neksea se nastavljaju, sad im je ugroženo i drugo mesto koje drže Sesvete koje s klupe predvodi Igor Vori. Do prekida, najbolji akter meča bio je ruski as Timur Dibirov sa sedam golova.

Kod Zagreba je igrao i srpski reprezentativac Miloš Kos koji je ostao nepovređen posle šestokog pada pre četiri dana u Monpeljeu u revanšu plej-ofa za četvrtfinale Lige šampiona.

BONUS VIDEO: Kad himna Srbije, "Bože pravde", zagrmi u Rusiji...

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)