HITNO PREVEŽEN U BOLNICU: Andrea Doviciozo doživeo tešku povredu na treningu (FOTO)

Novosti online

09. 04. 2024. u 20:28

Čuveni italijanski motociklista, Andrea Doviciozo doživeo je ozbiljnu nesreću i tešku povredu na jutrošnjem motokros treningu.

ХИТНО ПРЕВЕЖЕН У БОЛНИЦУ: Андреа Довициозо доживео тешку повреду на тренингу (ФОТО)

Foto: Profimedia

Doviciozo se nalazi u vrlo teškom stanju, ali na svu sreću nije životno ugrožen. On je trenirao u Toskani, a nakon pada na glavu doživeo je teške povrede zbog kojih je hitno transportovan u bolnicu u Firenci pod "kodom 3".

Doviciozo u svesnom stanju, a da ima prelomljenu ključnu kost i da se vrše dodatni testovi na zglobovima i glavi, kako pišu italijanski mediji.

Doviciozo je bio deo ekipe Honde od 2008. do 2011. godine, potom je vozio za Jamahu u dva navrata 2012. i zatim 2021/22, dok je najviše vremena proveo u Dukatiju, od 2013. do 2020. godine.

- Ovog puta sam stvarno dobro pogodio. Moja kolekcija preloma postaje sve veća, ali važno je da je CT snimak negativan. Sutra ću biti podvrgnut dodatnim testovima i obavestiću vas kakvi su rezultati. Veliko hvala svima koji su mi pomogli i medicinskom osoblju u bolnici. Hvala i svima koji su mi poslali poruku. Nastaviću da čitam sve vaše poruke. Ko može da pogodi šta sam slomio?! - napisao je Doviciozo.

BONUS VIDEO KLADIONIČARSKE PRIČE: Jokić ima i bezobrazluk

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave