BITKA ZA TROFEJ: U Novom Sadu se sutra (18.00) u finalu kupa "Prof. dr Branislav Pokarajac" sastaju Vojvodina i Partizan

S. K.

12. 04. 2024. u 13:35

SPEKTAL u novosadskoj "Slanoj bari". U finalu kupa "Prof. dr Branislav Pokarajac" danas (18.00) se u Novom Sadu sastaju Vojvodina i Partizan. Novosađani brane pehar, a Beograđani žele da ga vrate posle 11 godina.

БИТКА ЗА ТРОФЕЈ: У Новом Саду се сутра (18.00) у финалу купа Проф. др Бранислав Покарајац састају Војводина и Партизан

sajt rk vojvodina

- Pred nama je jako teška utakmica. Partizan je odličan protivnik i silno želi da osvoji trofej. Jeste da igramo na svom terenu, ali to ne mora ništa da znači ukoliko naša publika ne napravi domaćinsku atmosferu. Pozivam sve verne Vojvodinaše da osete trenutak, potrebniji su nam sada, više nego ikada. Želimo da osvojimo novi trofej. Duga je sezona, ima mnogo umora, bilo je i puno povreda, ali sada se sve to briše. Vratili su nam se neki igrači i to je dobro, ali ništa ne možete da garantujete kada se za trofej igra u jednoj utakmici. Očekujem veliku borbenost mog tima i da pruže najbolje što znaju - ističe za sajt RK "Vojvodina" strateg Boris Rojević.

Crno-beli se trofeju nisu radovali od sezone 2012/13, kada su poslednji put igrali finale. Beograđani su svesni da Novosađani nisu nijednom izgubili ove godine u domaćim takmičenjima, ali su spremni da pruže maksimum na terenu.

- Spremni smo za finale kako fizički i taktički, tako i mentalno, ali verujem da ima nestrpljenja da pokažemo pravo lice u subotu. Vojvodina je skup kvalitetnih igrača, koji imaju iskustvo igranja utakmica za trofeje. Mislim da najveća opasnost preti od reprezentativaca koji su ih pojačali ove sezone, ali u finalima mnogo toga odlučuje, tako da očekujem neizvestan meč. Da bismo izašli kao pobednici, svako od nas će morati da bude na svom maksimumu. Da timskom igrom i čvrstom odbranom dobijemo sigurnost i samopouzdanje da odigramo kvalitetan i zahtevan meč, da nam sportski ambijent i navijači daju energiju svih 60 minuta - naglašava za sajt RK "Partizan" iskusni Mladen Šotić.

Karte se ne prodaju

VOJVODINA je kao organizator odlučila da ne pusti ulaznice u prodaju već da ih podeli navijačima koji su "pratili ove sezone Vošu u evropskim utakmicama kao nagradu za veliku podršku". Svako može da podigne dve ulaznice.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)