ŠAMPIONKE ČEKAJU TENT ILI ŽELEZNIČARA: Odbojkašice Jedinstva će u ponedeljak, 15. aprila saznati rivalke u finalu plej-ofa

Novosti online

13. 04. 2024. u 17:08

ODBOJKAŠICE Jedinstva prve su finalistkinje plej-ofa Superlige Srbije pošto su i u drugoj polufinalnoj utakmici nadigrale Crvenu zvezdu sa 3:1 (25:21, 25:17, 16:25, 25:15). Igračice iz Stare Pazove u ponedeljak, 15. aprila posle majstorice u Obrenovcu između TENT-a i Železničara saznaće s kim će se boriti za titulu prvaka. Naime, Lajkovčanke su u drugom meču preslišale Obrenovčanke sa 3:0 (25:15, 25:22, 25:20) i izjednačile na 1:1 u pobedama.

ШАМПИОНКЕ ЧЕКАЈУ ТЕНТ ИЛИ ЖЕЛЕЗНИЧАРА: Одбојкашице Јединства ће у понедељак, 15. априла сазнати ривалке у финалу плеј-офа

FOTO: EPA-EFE/ANNAMARIA LOCONSOLE

Pulenka Jova Cakovića, koje su ove sezone već osvojile Superkup i Kup Srbije, preksinoć su dominirale i na Banjici. Jedino su popustile u trećem činu, što su crveno-bele iskoristile da osvoje makar počasan set. Najubojitije u Jedinstvu bile su Branka Tica sa 21 i Minja Osmajić sa 17 poena, dok je kod Zvezde jedina raspoložena bila Malgoržita Jasek sa 17 poena.

Lajkovčanke Obrenovčankama nijednog trenutka nisu dozvolile da im priprete. Igračice Branka Kovačevića su imale i dodatan motiv, jer su igrale za malu Lanu, koja se bori sa opakom bolešću, a i bila je uz njih sve vreme.

- Drago mi je da smo došle do naše igre i da smo se pokazale u boljem svetlu nego na prvoj utakmici polufinala plej-ofa. Ovu pobedu posvećujemo našoj Lani, koja nas je inspirisala svojim rečima na početku utakmice: - Ne brinite za mene samo želim da uđemo u finale - istakla je za sajt liga.ossrb.org blokerka Ljubica Marković.

U Železničaru najraspoloženije su bila Vanja Ivanović sa 14, Ljubica Milojević sa 12 i Malina Terel sa 11 poena, dok se kod TENT-a istakla Mina Mijatović sa 17 poena.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)