SRBIJA BRILJIRA NA EVROPSKOM PRVENSTVU U BOKSU! Naši opet "pet od pet", Veletić obezbedio medalju

Novosti online

21. 04. 2024. u 21:03

Srpski bokseri Vahid Abasov, Veljko Ražnatović, Nazif Sejdi i Jovan Nikolić ostvarili su danas pobede, dok je Dušan Veletić plasmanom u polufinale obezbedio Srbiji prvu medalju na Evropskom prvenstvu 2024, koje se održava u hali "Aleksandar Nikolić" u Beogradu.

СРБИЈА БРИЉИРА НА ЕВРОПСКОМ ПРВЕНСТВУ У БОКСУ! Наши опет пет од пет, Велетић обезбедио медаљу

Foto: Tanjug

Abasov, aktuelni prvak Evrope, u kategoriji do 67 kilograma, savladao je Grka Koroveisisa Anastasiosa, dok je Ražnatović, u kategoriji do 86 kg pobedio Estonca Stivena Asa.

Sejdi je u kategoriji do 63,5 kg bio bolji od Usa Jigita iz Turske, a Nikolić u kategoriji do 71 kg Španca Bernarda Martineza Franka.

Tačku na fantastičan dan stavio je  Veletić u kategoriji 92+kg pobedom protiv Ahmada Hagaga iz Austrije i plasmanom u polufinale, čime je obezbedio prvu medalju za Srbiju.

Bonus video: Defile ruskih boksera uz ovacije beogradske publike

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)