DVA PODIJUMA: Srbin odličan u Imoli

Tanjug

22. 04. 2024. u 13:32

Srpski automobilista Miloš Pavlović započeo je novu sezonu sa dva treća mesta na trkama Lamborgini Super Trofeo takmičenja, koje su održane na stazi "Enco i Dino Ferari" u Imoli.

ДВА ПОДИЈУМА: Србин одличан у Имоли

Foto: PR

Pavlović i njegov timski kolega Alesio Rufini osvojili su dva treća mesta u Pro-Am kategoriji.

"Bilo je jako lepo voziti u Imoli, s obzirom na to da smo nastupali pred više od 80.000 gledalaca, a vožnja pred toliko gledalaca je uvek veliko zadovoljstvo. Što se samih trka tiče, i ove sezone u Super Trofeo takmičenju moj fokus je rad sa timskim kolegom, s obzirom na to da je on amater, ali i pored toga uspeli smo da budemo tokom čitavog vikenda brzi i konkurentni i da se popnemo na pobedničko postolje. Veoma sam zadovoljan rezultatom", rekao je Pavlović.

"Trke su bile jako uzbudljive, posebno prva u subotu, s obzirom na promenu vremena i oluju koja je stigla tokom trke. Bilo je zabavno i mogu da kažem da sam vozio s osmehom na licu, pošto volim takve situacije. Druga trka je bila standardnija, ali i dalje interesantna, s obzirom na to da je preko 50 automobila na stazi i u svakom krugu se nešto dešava. Ipak, ponovo smo se popeli na podijum, drugi smo u šampionatu u ovom trenutku, tako da je ovo veoma pozitivan početak sezone za našu ekipu. Sada nastavljamo da radimo, da pokušamo da na sledećem trkačkom vikendu budemo još bolji", dodao je srpski automobilista.

Pavlović će od devetog do 11. maja učestvovati na trkačkom vikendu u Belgiji na stazi Spa-Frankoršamp.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)