"MOŽDA JE VREME I ZA PENZIJU": Veselin Vujović brutalan posle suspenzije

Novosti online

24. 04. 2024. u 08:40

Disciplinski sudija Rukometnog saveza Hrvatske odredio je kazne za predstavnike Nekse iz Našica zbog incidenta na meču sa Zagrebom.

МОЖДА ЈЕ ВРЕМЕ И ЗА ПЕНЗИЈУ: Веселин Вујовић бруталан после суспензије

Foto: Profimedia

Delegata te utakmice je, u gužvi koja se stvorila blizu zapisničkog stola, u prolazu namerno udario igrač Neksa, Slovenac Marko Bezjak, a meč je malo posle toga prekinut.

Delegatu Anti Josiću ukazivana je i lekarska pomoć, da bi glavni sudija meča dvadesetak minuta potom odsvirao kraj jer je procenio da ne postoje uslovi da se on nastavi. Utakmica je kasnije registrovana službenim rezultatom 10:0 u korist Zagreba.

Foto: Profimedia

Svemu je prethodio protest Vujovića kod delegata zbog sporne odluke sudije da poništi gol njegovog tima i umesto toga pokaže na sedmerac.

- Očekivao sam kaznu. Naravno, to je ubrzalo moju odluku da odem sa klupe Neksea. Što je tu je, niti ću se žaliti, niti više imam nameru potezati te stvari. Oni koji su odlučivali o tome znaju zašto su tako napravili, prema tome, za mene je to završena priča. Nemam nikakav plan. Videćemo šta će dalje biti, ja sam već trener u zrelim godinama, dugo sam i razmišljao o tome da mi je možda vreme da se povučem - rekao je Vujović, kako pišu "Sportske novosti".

Vujović ima 63 godine, a trenersku karijeri je počeo još 1995. u Metaloplastici.

BONUS VIDEO KLADIONIČARSKE PRIČE: Kako sam uzeo nekoliko hiljada funti u zatvorskoj ćeliji

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)