RADNIČKI PRETI CRVENOJ ZVEZDI: Kragujevčani i Beograđani na Dorćolu borbu za ulazak u finale plej-ofa Superlige

S. K.

29. 04. 2024. u 16:55

I OVE godine neće izostati okršaj vaterpolista Crvene zvezde i Radničkog u polufinalu plej-ofa Superlige Srbije. Crveno-beli sutra (20.15) na bazenu SC "25.maj - Milan Gale Muškatirović" dočekuju Kragujevčane. Druga utakmica je 8. maja u gradu na Lepenici, a eventualna majstorica 11. u Beogradu.

РАДНИЧКИ ПРЕТИ ЦРВЕНОЈ ЗВЕЗДИ: Крагујевчани и Београђани на Дорћолу борбу за улазак у финале плеј-офа Суперлиге

FOTO: M. Vukadinović

Kragujevčani se nadaju da u najvažnijim utakmicama mogu da prekinu seriju od tri poraza od crveno-belih. Mada prepuštaju ulogu favorita Zvezdi, nadaju se da mogu da izbore finale.

- Sigurno da je Zvezda favorit, dobila nas je tri puta ove sezone, ali se nadam da ćemo pokazati da možemo da igramo sa njima i početi da ih pobeđujemo. Definitivno smo imali svoje šanse i mogli bolje da odigramo u prelomnim momentima, kada je po meni presudilo njihovo iskustvo. Nismo imali snage i dovoljno mirnoće da prelomimo u našu korist i nadam se da će se to sada promeniti - ističe za sajt Radničkog Stefan Todorovski.

Golman Kragujevčana je svestan da moraju da nadmaše sebe kako bi eliminisali crveno-bele:

- Pred nama je veoma težak zadatak, jer je Zvezda jako dobro popunjena na svim pozicijama, uglavnom reprezentativcima. Igrali su dobro sa svim ekipama u evropskim takmičenjima, a u ovaj meč ulaze u punom ritmu, posle duela sa Jugom. Dobro je poznato koliko je teško pobediti na njihovom bazenu i moraćemo da pružimo ne 100, već 120 odsto svojih mogućnosti kako bismo dobili utakmicu.

U drugom polufinalu sutra se sastaju Novi Beograd i Šabac.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VELIKI FUDBALSKI HAOS: Mančester siti ne može da igra u Ligi šampiona?!