INSPIRACIJA MLADIMA: Milica Mandić na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje KiM

Novosti online

01. 10. 2020. u 16:21 >> 11:49

MILICA Mandić uručila je prvi studentski indeks u novoj školskoj godini na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje na KiM.

ИНСПИРАЦИЈА МЛАДИМА: Милица Мандић на Факултету за спорт и физичко васпитање КиМ

FOTO: Fakultet za sport i fizičko vaspitanje

Povodom polaska četrdeset i druge generacije studenata na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje Priština, sa sedištem u Leposaviću organizovao je svečano uručivanje studentskih knjižica. 

Dekan, profesor dr Veroljub Stanković imao je čast da ispred predstavnika Prištinskog univerziteta, profesora i studenata pozdravi svetsku prvakinju u tekvondu Milicu Mandić, njenog trenera Dragana Jovića i predsednika Sportskog saveza Beograda Dragana Tomaševića. Čast da prvi indeks u školskoj godini uruči imala je Milica Mandić. 

"To je veliko priznanje i podstrek za sve mlade koji žive na prostoru Kosova i Metohije, a i za one koji su željni znanja došli iz gradova iz centralne Srbije da studiraju u ovom gradu", rekao je Stanković. 

Svetska prvakinja Milica Mandić nije krila radost što ima priliku da se sretne sa mladima koji žele da uče jer kako je rekla samo znanjem i upornim radom postiže se uspeh i osvajaju se medalje. Pozvala je sve da se predano posvete poslovima za koje će se u narednom periodu školovati. 

Trener Jović je poručio da se, bez obzira na vanrednu situaciju svuda i na svakom mestu treba posvetiti sportskim aktivnostima. Tako se pobeđuju svi problemi i bolesti. 

Uz poruku da je sport najbolji lek dragan Tomašević je potvrdio da su ovi ljudi izabrali fakultet u Leposaviću koji je spreman da tehnički i stručno obrazuje one koji će se u budućnosti baviti sportom. 

Na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje u Leposaviću ove školske godine upisalo se 84 studenta. Uz primenu svih zaštitnih mera u sprečavanju širenja KOVID-19, oni će sa svojim starijim kolegama pratiti nastavu po programu ministastva prosvete Republike Srbije. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024