"MUSKETARIMA" VEĆI DEO PLENA: Ribnica posle maratona pobedila Partizan

G. ĆIROVIĆ

16. 10. 2020. u 21:56

POSLE pravog odbojkaškog maratona i velike borbe u pet neizvesnih setova, odbojkaši kraljevačke Ribnice savladali su večeras na parketu hale sportova kraj Ibra beogradski Partizan sa 3:2 (23:25, 25:21, 27:29, 28:26, 15:11) u okviru šestog kola „BPŠ Superlige“.

МУСКЕТАРИМА ВЕЋИ ДЕО ПЛЕНА: Рибница после маратона победила Партизан

Foto: G.Šljivić

Do šeste uzastopne prvenstve pobede popularni „musketari“ stigli su mnogo teže nego što se očekivalo i posle velikog preokreta nakon što su crno-beli u četvrtom setu propustili da realizuju dve meč lopte.

Na kraju uzbudljive odbojkaške predstave, Ribnica je ipak zasluženo slavila trijumf i dva osvojena boda, dok su puleni Bojana Janića morali da se zadovolje sa samo jednim bodom.

Odbojkašima Ribnice, liderima na superligaškoj tabeli, sredinom naredne nedelje predstoji duel osmine finala nacionalnog Kupa protiv Crvene Zvezde u Beogradu, dok će Partizan u istom takmičenju za rivala imati Spartak.

Nakon toga, u sedmom kolu Superlige Kraljevčani narednog vikenda putuju u Požarevac na megdan Mladom radniku, dok će crno-beli ugostiti novosadsku Vojvodinu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna