SVE JE SPREMNO: U Novom Sadu će se održati MMA spektakl (VIDEO)

Novosti online

29. 10. 2020. u 13:32

СВЕ ЈЕ СПРЕМНО: У Новом Саду ће се одржати ММА спектакл (ВИДЕО)

FOTO: SBC

"Srpski čelik" napada SBC pojas prvaka u vlasništvu bugarskog nokautera Kančeva.

Ostalo je deset dana do MMA spektakla koji nas očekuje u "Srpskoj Atini" u organizaciji jedne odvodećih evropskih organizacija kada su u pitanju mešovite borilačke veštine -  Serbian Battle Championship. Pod banerom SBC 7. novembra 2020. u Novom Sadu biće održana29. MMA manifestacija, koja će nam ovaj put u glavnoj borbi večeri doneti okršajza SBC šampionski pojas u velter kategoriji i u kome će „srpski čelik“ napasti pojas u vlasništvu bugarskog nokautera.

U poslastici večeri sudariće se šampion iz Bugarske Vladislav Kančev koji kroz pobedu na 29. SBC Revenge šampionat juri ulazak na vrata najvećih svetskih turnira, dok je izazivaču, najuspešnijem srpskom borcu, bivšem UFC i PFL ratniku, Bojanu Veličkoviću, pobeda u rodnomgradu prilika za povratak u samu svetsku elitu.

SBC Revenge obradovaće nas još jednom sportskom borilačkom priredbom najviše klase, koju će gledaoci, zbog trenutne situacije imati priliku da isprate putem internet i TV prenosa. LJubitelji MMA sporta i SBC Revenge manifestacija, imaće priliku da vide i nastup legendarnog olimpijskog džudo šampiona, takođe i SBC šampiona u teškoj kategoriji, japanskog borca sa hrvatskom adresom, Satošija Išija, koji se ponovo vraća u SBC, ovog puta protiv mladog nadolazećeg beogradskog ratnika Marka Petkovića,koji je najveću priliku dosadašnje karijere oberučke prihvatio.

Dokazano ime internacionalne scene, najbolji srpski borac lake kategorije, Slobodan Maksimović iz Beograda, poznat ikao "srpski DŽejson Stejtam", vraća se u SBC borilište, ovog puta protiv opasnog borca iz Brazila, bivšeg Bellator borca koji odavno čeka svoj SBC debi, Serđija Bananeire. Neporaženi srpski borac, član beogradske Secutor akademije, Stefan Negucić, želi da nastavi svoj pobednički niz i istakne se na međunarodnoj sceni velikom pobedom u svom SBCdebiju, i to protiv opasnog imena iz Brazila, profesionalca svetskog renomea, DŽiana "Pitbula" Sikueire.

Nastupi mladih boraca iz Family Fight Team-a Jovana Zdelara, kojiželi da nastavi besprekoran pobednički niz i mladog Nikole Egića od kojeg seočekuju najveći svetski uspesi podgrejaće atmosferu večeri. Velika borba očekuje se i u sudaru bivšeg SBC šampiona Nemanje "Sledgehammer" Kovača, koji će odmeriti snage sa opasnim hrvatskim borcem Ivanom Vladimirom. Nokauter iz Subotice, jedno od najpoznatijih imena domaće borilačke scene, Nemanja Uverić čeka ime protivnika u kome ćejuriti četvrtu uzastopnu pobedu. Uverić je 7. novembra trebao da se bori protiv nigerijskog udarača koji živi i trenira u Londonu Pelua Adetole, ali je iz opravdanih razloga morao da otkaže učešće na SBC 29 Revenge.  

Organizatori su nam još jednom pripremili nesvakidašnji sportski događaj dostojan najvećih planetarnih borilačkih manifestacija – prestižno borilište koje onima koji su tek ušliu MMA vode omogućava probijanje na sve jačoj internacionalnoj sceni, a dokazanim svetskim imenima povratak na staze slave i najveće svetske pozornice. Mladi borci imaće priliku da pođu stopama Bojana Mihajlovića, Stefana Sekulića, Duška Todorovića, Mišela Pereire i drugih koji su iz SBC oktagona otišli u najjaču svetsku MMA organizaciju UFC!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)