HABIB PRETI MAKRONU: Neka ti Svemogući uništi lice!

Novosti online

31. 10. 2020. u 10:07

ХАБИБ ПРЕТИ МАКРОНУ: Нека ти Свемогући уништи лице!

Foto: EPA

Dagestanski borac Habib Nurmagomedov objavio je opasne pretnje francuskom predsedniku Emanuelu Makronu na druuštvenim mrežama.

Francuski predsednik Emanuel Makron obećao je da će njegova zemlja čvrsto stajati protiv verskih ekstremista nakon napada u Nici, u drugom napadu u zemlji za koji je ovog meseca optužen islamistički terorizam.

Francuska neće "odustati od naših vrednosti", rekao je Makron u Nici, pošto je tuniski migrant gotovo pola sata divljao nožem u napadu na ljude koji su se molili u bazilici.

"Neka ti Svemogući unakazi lice i svima koji pod sloganom slobode govora vređaju osećaje više od jedne i po milijarde muslimanskih vernika. Neka ih Alah osramoti na ovom svetu i u budućem. Alah je brz u obračunima, a to ćete videti. Mi smo muslimani, volimo svog proroka Muhameda (neka je mir i Božiji blagoslov na njega) više nego svoje majke, očeve, deci, žene i sve ljude koji su nam bliski srcu. Verujte mi, ove provokacije će im se vratiti", napisao je Habib na društvenim mrežama.

Podsetimo, u napadu u crkvi je umrla 60-godišnjakinja, a u blizini je pronađeno telo muškarca, 55-godišnjeg radnika crkve, kojem je takođe prerezano grlo. Druga žena, 44-godišnja Brazilka koja je pobegla iz crkve u obližnji restoran, umrla je nedugo nakon toga od više rana nožem, prenosi AFP.

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Goran

31.10.2020. 10:29

Pa Habib onog što reze grla ispred bazilike vodi kući ja ću da naostrim noževe a ti spremi familiju. Nisam vernik nijedne vere imam mozak ali da čovek poziva na osvetu teroriste pa to nema ni u Alan Fordu...

Dobrivoje038

01.11.2020. 16:20

Borac ? Borac koji se krije iza "svemoguceg" !!! Otseci glavu jednoj starici od 70 godina samo zato sto je zapalila svecu, vi zovete xrabrost. U nasem xriscanskom svetu takvu xrabrost ni zivotinje nebi ucinile