HABIB PRETI MAKRONU: Neka ti Svemogući uništi lice!

Novosti online

31. 10. 2020. u 10:07

Dagestanski borac Habib Nurmagomedov objavio je opasne pretnje francuskom predsedniku Emanuelu Makronu na druuštvenim mrežama.

ХАБИБ ПРЕТИ МАКРОНУ: Нека ти Свемогући уништи лице!

Foto: EPA

Francuski predsednik Emanuel Makron obećao je da će njegova zemlja čvrsto stajati protiv verskih ekstremista nakon napada u Nici, u drugom napadu u zemlji za koji je ovog meseca optužen islamistički terorizam.

Francuska neće "odustati od naših vrednosti", rekao je Makron u Nici, pošto je tuniski migrant gotovo pola sata divljao nožem u napadu na ljude koji su se molili u bazilici.

"Neka ti Svemogući unakazi lice i svima koji pod sloganom slobode govora vređaju osećaje više od jedne i po milijarde muslimanskih vernika. Neka ih Alah osramoti na ovom svetu i u budućem. Alah je brz u obračunima, a to ćete videti. Mi smo muslimani, volimo svog proroka Muhameda (neka je mir i Božiji blagoslov na njega) više nego svoje majke, očeve, deci, žene i sve ljude koji su nam bliski srcu. Verujte mi, ove provokacije će im se vratiti", napisao je Habib na društvenim mrežama.

Podsetimo, u napadu u crkvi je umrla 60-godišnjakinja, a u blizini je pronađeno telo muškarca, 55-godišnjeg radnika crkve, kojem je takođe prerezano grlo. Druga žena, 44-godišnja Brazilka koja je pobegla iz crkve u obližnji restoran, umrla je nedugo nakon toga od više rana nožem, prenosi AFP.

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna