VATERPOLISTI RADNIČKOG SAZNALI RIVALA ZA ULAZAK U LŠ: Mađari nisu bauk

S. K.

13. 11. 2020. u 17:40

PRVA velika prepreka ka Ligi šampiona vaterpolistima Radničkog je OSC.

ВАТЕРПОЛИСТИ РАДНИЧКОГ САЗНАЛИ РИВАЛА ЗА УЛАЗАК У ЛШ: Мађари нису баук

N. Paraušić

Kragujevčani se u subotu (19.00) u Budimpešti sa domaćim timom bore za prvo mesto u grupi B1, koje donosi nedeljni okršaj za pobednikom grupe B2 (Breša ili Vuljagmeni) za plasman u grupnu fazu elitnog takmičenja.

Kragujevčani su juče odmarali posle ubitačnog ritma, kada su za 20 sati odigrali tri meča. Uspeli su da pobede Sintez (16:14) i Terasu (13:8), ali i da remiziraju sa Turkoanom - 7:7. Zato su dan predaha iskoristili da dobro prouče mađarsku ekipu.

- Mislim da bi trebalo uvek da igramo kao protiv španske Terase, protiv koje smo držali ritam od početka utakmice. Protiv OSC-a neće biti nimalo lako, moraćemo da odigramo najbolje što možemo kako bismo pobedili. Imamo dovoljno vremena da se spremimo i mislim da će sve biti kako treba - naglašava golman Radničkog Lazar Dobožanov.

Nemanja Stevanović koji je na turniru stigao do svoje stote utakmice u kapici Radničkog smatra da protiv OSC-a treba da igraju kao protiv Terase:

- Mađari su sigurno favoriti, ali igramo pred praznim tribinama, tako da im neće previše značiti prednost domaćeg bazena. Tražićemo svoju šansu, videli smo da možemo da se nosimo sa favorizovanim rivalima - ističe Stanojević.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)