MILOŠ PAVLOVIĆ OPTIMISTA: Nadamo se podijumu na poslednjem trkačkom vikendu

Novosti online

14. 11. 2020. u 10:16

SRPSKI automobilista Miloš Pavlović i njegov klupski kolega Meksikanac Raul Guzman danas na stazi „Pol Rikar“ nadomak Marseja, nastupaju na poslednjem trkačkom vikendu Lamborgini Super Trofeo takmičenja ove sezone.

МИЛОШ ПАВЛОВИЋ ОПТИМИСТА: Надамо се подијуму на последњем тркачком викенду

FOTO: FOTOSPEEDY

Posle teškog incidenta na prethodnoj trci u Belgiji, posle kog se Milošev klupski kolega Guzman oporavio i u stanju je da nastupa na trkama koje slede, ekipa „Target rejsing“ učinila je veliki napor i srpsko-meksičkoj posadi je obezbeđen potpuno novi automobil „hurakan ST evo“ za veliko finale u kojem i dalje imaju šansu za osvajanje titule šampiona.

Prva trka na programu je u danas od 16.15, a posada Pavlović - Guzman izborila je u kvalifikacijama 3. startnu poziciju.

Na drugoj trci u nedelju (start u 9.10 ), tandem „Target rejsinga“ startovaće sa 7. pozicije.

- Za subotnju trku kvalifikovao sam se kao treći, a moj kolega Raul kao sedmi za trku u nedelju i to samo zato što je imao problem sa servo sistemom na automobilu. Pred nama je jedan trkački vikend gde očekujemo da će naš tempo u trci biti dobar i s obzirom na tu činjenicu nadamo se dobrom rezultatu i, ako je moguće, plasmanima na podijum - rekao je Pavlović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)