BOLjA KOMŠIJSKA SARADNjA : Sastanak čelnika Sportskih saveza Kraljeva i Vrnjačke Banje

G.Ć.

25. 11. 2020. u 12:28

БОЉА КОМШИЈСКА САРАДЊА : Састанак челника Спортских савеза Краљева и Врњачке Бање

Foto:SS Kraljevo

GRAD Kraljevo će nakon nove sportske dvorane, rekonstruisanog Atletskog stadiona i modernog fudbalskog stadiona čiji se početak izgradnje uskoro očekuje, raspolagati ozbiljnom sportskom infrastrukturom, dok susedna opština Vrnjačka Banja već sada raspolaže hotelskim kapacitetima po svim svetskim standardima.

Zato je zajednički cilj Sportskog saveza Kraljeva i Sportskog saveza Vrnjačke Banje da se uz organizaciju međunarodnih nadmetanja u ovaj kraj na pripreme i u zimskom i u letnjm periodu privuče što veći broj evropskih ekipa i nacionalnih selekcija.

Ovo je jedan od najvažnijih zaključaka sastanka predsednika Sportskog saveza Kraljeva Miloša Siumovića i Dušana Radovića, prvog čoveka Sportskog saveza Vrnjačke Banje.

- Želimo da saradnju dva komšijska Saveza podignemo na još viši nivo što je svakako u obostranom interesu – kaže Simović.

- Zajednički zadatak nam je razvoj sporta i sportskog turizma u vrnjačkom i kraljevačkom kraju, a osim toga tu su i mogućnosti zajedničkih akcija, manifestracija i projekata.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)