PRINUDNA KOVID PAUZA: OK Tehničar privremeno obustavio sve aktivnosti

G.Ć.

03. 12. 2020. u 11:17

ZBOG teške epidemiološke situacije u Kraljevu, sve većeg broja zaraženih građana na korona virus, kao i činjenice da je sve veći broj članova kluba u karantinu zbog svog ili zdravstvenog stanja svojih najbližih, Odbjkaški klub “Tehničar” iz Kraljeva odlučio je da privremeno prekine aktivnosti svih svojih selekcija i škole odbojke.

ПРИНУДНА КОВИД ПАУЗА: ОК Техничар привремено обуставио све активности

OK Tehničar

Ova odluka, kako navode iz ovog kluba koji je za samo desetak godina svog postojanja privukao veliki broj članova i simpatizera, doneta je u skladu sa merama i preporukama gradskog Kriznog štaba i u želji da se spreči širenje zaraze.

- U međuvremenu je iz Udruženja odbojkaških klubova drugih liga stiglo obaveštenje da se takmičenje u Drugoj ligi neće nastaviti u ovoj godini. To je još jedan pokazatelj koliko su u odbojkaškoj organizaciji ozbiljno shvatili trenutnu situaciju u zemlji i aktivno se uključili u borbu protiv pandemije kovid-19 – kaže Aleksandar Daišević iz „Tehničara“, dodajući da će klub obavestiti sve svoje članove, takmičarske selekcije i polaznike Škole odbojke kada će se nastaviti sa treninzima i redovnim aktivnostima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju