HRVATICA OD KOJE SRBIJI PRETI NAJVEĆA OPASNOST: Obrijana glava, lepotica u zagrljaju i brutalni mišići (FOTO)

Novosti online

08. 12. 2020. u 15:54

ŽENSKA rukometna reprezentacija Srbije protiv Hrvatske igra odlučujući meč za plasman u drugu fazu Evropskog prvenstva u Danskoj (18.15 sati), a jedan od glavnih aduta rivalki iz komšiluka je Katarina Ježić.

ХРВАТИЦА ОД КОЈЕ СРБИЈИ ПРЕТИ НАЈВЕЋА ОПАСНОСТ: Обријана глава, лепотица у загрљају и брутални мишићи (ФОТО)

Foto: EPA

Hrvatska ima maksimalan učinak na Evropskom prvenstvu - u prvom kolu su savladale Mađarsku, a u drugoj rundi uspele su da sruše i aktuelnog šampiona sveta, selekciju Holandije.

Naše devojke su na polovičnom uspehu posle senzacionalne pobede nad Holanđankama, a zatim i poraza od Mađarske.

Jedna od najzaslužnijih rukometašica sa sjajan start šampionata hrvatske selekcije je 28-godišnja Katarina koja igra na poziciji pivota.

Hrvatska ima maksimalan učinak na Evropskom prvenstvu - u prvom kolu su savladale Mađarsku, a u drugoj rundi uspele su da sruše i aktuelnog šampiona sveta, selekciju Holandije.

Ova odlična hrvatska rukometašica svojim nesvakidašnjim izgledom privlači veliku pažnju javnosti. Rivalkama sigurno nije svejedno kad ispred sebe vide devojku sa zastrašujućim mišićima i obrijanom glavom.

Mnogima pada u oči i njen prisan odnos sa atraktivnom saigračicom iz mađarskog Šiofoka - Simonom Beme.

Katarina često na društvenim mrežama objavljuje njihove zajedničke fotografije uz ljubavne emotikone i poruke: “nedostaješ mi”, “moja slatka pitica”, “volim te”...

Mnogi spekulišu, kako prenosi Kurir, da su rukometašice u ljubavnoj vezi. Nerazdvojne su na terenu i van njega, a Katarina svoju saigračicu dovozi na gotovo svaki trening.

(Blic/Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)