RUSKI F1 PILOT NE PRESTAJE DA ŠOKIRA: Nisu mu oprostili ni seks-skandal, a sad je udario na Šumahera (VIDEO)

Novosti online

10. 01. 2021. u 20:01

MLADI ruski automobilista Nikita Mazepin prošlu sezonu završio je kao peti u Formuli 2, što mu je omogućilo prelazak u Formulu 1, u Tim Has.

РУСКИ Ф1 ПИЛОТ НЕ ПРЕСТАЈЕ ДА ШОКИРА: Нису му опростили ни секс-скандал, а сад је ударио на Шумахера (ВИДЕО)

FOTO: Instagram/Nikita Mazepin

Tamo će mu klupski kolega biti Mik Šumaher, sin legendarnog asa Mihaela Šumahera i sinovac još jednog pilota najbržeg cirkusa, Ralfa.

Međutim, izgleda da Mazepin baš i ne podnosi kolegu iz slavne F1-dinastije, koji takođe dolazi iz F2 od koje se oprostio titulom.

- Mik i ja nismo prijatelji. Mi smo stari poznanici iz vremena dok smo se još trkali  u kartingu. Iskreno, baš me briga za njegovo prezime - šokirao je bahati Mazepin i tako verovatno razljutio šefa Gintera Štajnera, koji se zbog razmirica rešio dvojca Magnusen-Grožan, a sada u rukama ima novi problem.

Ovo nije prvi ispad ruskog pilota otkad je potpisao za Has, pošto je pre mesec dana na Instagramu objavio šokantan video na kome on i njegov suvozač u automobilu voze polu-nagu devojku i dodiruju je po grudima, čemu se ona opire.

Video je kasnije obrisao sa Instagrama i uputio javno izvinjenje, ali ga je neko od njegovih pratilaca opet objavio na Jutubu.

- Nikita mora da odraste. Biće ozbiljnih posledica po njega ako se nešto slično ponovi - rekao je posle incidenta Štajner, dodavši da je klub za sada interno rešio stvari sa mladim Rusom.

Mazepin je inače sin ruskog milijardera Dmitrija Mazepina, koji je bogatstvo stekao radeći sa veštačkim đubrivima, a blizak je prijatelj sa Olegom Deripaskom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)