ŠUMADINCI ŽELE FINALE: Vaterpolisti Radničkog sutra startuju na polufinalnom turniru Regionalne lige u Dubrovniku

S. K.

13. 01. 2021. u 12:38

KRAGUJEVČANI žele da u Dubrovniku izvade kartu za Zagreb. Vaterpolisti Radničkog već su trenirali u čuvenom bazenu "Gruž", gde sutra (18.50) protiv Budve startuju na polufinalnom turniru Regionalne lige. Za prva dva mesta koja vode u hrvatsku prestonicu boriće se još sa domaćim Jugom, Solarisom, Jadranom Herceg Novi i Primorcem.

ШУМАДИНЦИ ЖЕЛЕ ФИНАЛЕ: Ватерполисти Радничког сутра стартују на полуфиналном турниру Регионалне лиге у Дубровнику

FOTO: M. Vukadinović

- Želimo da godinu započnemo kako valja - kaže za sajt Radničkog Strahinja Rašović. - Očekuje nas petih teških utakmica u četiri dana, ali mi smo spremni da ostvarimo naš cilj i plasiramo se na F4 u Zagrebu. Uz nas najveći kandidati za prva dva mesta su Jug, Jadran i Primorac, ali ne smemo da potcenimo Budvu i Solari.

Slično razmišlja i Marko Radulović:

- Očekujem da osvojimo jedno od prva dva mesta u grupi. Jug je kao domaćin glavni favorit, a nama uz rame su Jadran i Primorac, ali nikako ne smemo da zanemarimo Budvu i Solaris.

Drugi polufinalni turnir od sutra do nedelje igra se na bazenu "25. maj Milan Gale Muškatirović" u Beogradu, a u prvom kolu sastaju se: Partizan - Primorje (17.00), Crvena zvezda - Jadran Split (18.50), Šabac - Mladost (20.40).

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili