SRPSKI UFC BORAC BRUTALNO NOKAUTIRAN: Todorović već u prvoj rundi pao kao pokošen (VIDEO)

Novosti online

17. 01. 2021. u 08:44

SRPSKI UFC borac Duško "Tander" Todorović poražen je od Punahelea Sorijana u prvom meču srednjeteške kategorije događaja "Holovej protiv Katara" u Abu Dabiju.

СРПСКИ УФЦ БОРАЦ БРУТАЛНО НОКАУТИРАН: Тодоровић већ у првој рунди пао као покошен (ВИДЕО)

Foto arhiva VN

Todorović je u ovaj meč ušao sa skorom od 10 pobeda, od čega je šest zabeležio nokautom, dok je njegov rival, 28-godišnji momak sa Havaja, do sada u UFC-u imao sedam trijumfa na isto toliko mečeva.

Sorijano je od samog početka ušao agresivnije, ali nije bilo pogodaka sve do 3:20 pre kraja prve runde, kada je Sorijano uspeo da iskoristi trenutak nepažnje i zada Todoroviću udarac levom rukom u bradu.

Ostao je uprkos udarcu Todorović na nogama, uspeo u narednom periodu da eskivira nekoliko snažnih udaraca Havajca, ali ne i na 1:33, kada je još jedan direkt Sorijana završio na Todorovićevoj bradi.

Nedugo potom Sorijano je vezao još dva udarca, i tom prilikom izbio Todoroviću zaštitnu gumu za zube iz usta, što je dalo vremena za blagi predah Todoroviću, ali je borba potrajala još dvadesetak sekundi, kada je, na 12 sekundi pre isteka petominutne runde, Sorijano još jednom uspeo da pogodi srpskog borca, nakon čega se on ponovo našao na podu, pa je sudija odlučio da prekine meč.

“Ako ništa bar i dalje imam jednu nulu. Šta da se radi, takav je sport. Nisam ispoštovao spremljenu taktiku, jednostavno, protivnik je bio bolji i zaslužno je pobedio i na tome mu čestitam! Hvala svima na lepim porukama i podršci!Sada ostaje da se greške isprave na treningu i to je to, Idemo dalje”, poručio je Todorović.

Još jedan spektakularan meč smo videli u kome su akteri bili Rus i Amerikanac.

Bivši UFC-ov borac Erik Spajsli brutalno je nokautiran u prvoj rundi

Amerikanac je u prvom nastupu posle odlaska iz UFC-a bez svesti ostao nakon svega 55 sekundi borbe, a zaslužan za njegov poraz bio je poznati ruski udarač Rinat Fakhretdinov, koji je skor 18:1.

Rusu nije bilo potrebno mnogo vremena da patosira Amerikanci, koji je pao kao pokošen, a sudija je zaustavio Erika da ga totalno dotuče.

Spajsli je kao UFC-ov borac upisao dve pobede i pet poraza, a poslednji meč pod okriljem najuspešnije MMA promocije imao je u junu 2019. godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina