OGLASIO SE NOVAK ĐOKOVIĆ: Evo o kakvoj se povredi radi i da li će nastupati u Tel Avivu

Novosti online

25. 09. 2022. u 19:15

Novak Đoković je izgubio prvi put u meču protiv Feliksa Ože – Alijasima u dva seta, ali je mnogo veće brige i njemu i njegovim poklonicima donela pojava povrede, o kojoj je bilo reči odmah po završetku meča.

ОГЛАСИО СЕ НОВАК ЂОКОВИЋ: Ево о каквој се повреди ради и да ли ће наступати у Тел Авиву

Printskrin: Eurosport

- Lejver kup je jako lep turnir i koncept turnira, izvanredno je iskustvo za igrače, navijače i sve koji vole tenis. Izuzetno je naporno, potpuno je drugačiji ritam i tempo svakodnevnice. U petak sam imao treninge, a onda sam ceo dan proveo na klupi bodreći druge i naravno onaj emotivni meč Nadala i Federera. Posle toga nekoliko noći zaredom se igre u tri ujutru na spavanje i to ima efekat na opšte stanje i kako se osećaš. To je ono što sam danas i osetio. Dosta se osećam umorno i iscpljeno, desni zglob me je danas baš mučio. Nisam imao servis kakav sam imao juče - kazao je Novak.

Ipak, on je naglasio da se dobro oseća i da jedva čeka nastavak sezone, tako da nastup u Tel Avivu nije pod znakom pitanja.

- Sa igračem poput Feliksa koji je fenomenalno osećao loptu i igrao – to se kažnjava. Odlično je odigrao i zaslužio pobedu. Nisam toliko zabrinut za igru, koliko za zglob. Nadam se da će se to srediti u narednih par dana do mog prvog meča u Izraelu. Što se tiče igre, dobro sam trenirao i dobro se osećam, pa me ovaj poraz danas ne brine. Imam turnir sledeće nedelje i taj problem moram da rešim čim pre sa fizioterapeutom i da se vratim na teren u pobedničkom nizu - rekao je Đoković.

Novak će iz Londona otputovati u Izrael gde će naredne nedelje igrati na ATP turniru u Tel Avivu.

- Cilj mi je da se plasiram na Završni turnir u Torino. Sada sam 15-16. na listi za ovu godinu, a moram da budem u 20 kako bih se kao grend slem šampion plasirao na Završni turnir. Posle Tel Aviva igraću u Astani, a zatim na Mastersu u Parizu i nadam se u Torinu - zaključio je Đoković.

BONUS VIDEO: PORUKA ZA NOVAKA: Na kuli Beograd ispisuju se reči podrške

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!

ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!

Novak Đoković je na antologijski način prošao u četvrtfinale Rolan Garosa, ali je dan kasnije morao da se povuče sa tog grend slem turnira. Ispostavilo se da je razlog veoma ozbiljan, iako je na mogućnost da se nešto tako desi - upravo Nole i upozorovao organizatore. Sada on plaća skupu cenu, ali... i čelnici tog grend slema "čupaju kosu". Evo i zašto.

08. 06. 2024. u 17:30

Komentari (0)

ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!