DRAMA U MAJAMIJU: Miomir Kecmanović posle skoro tri sata igre izborio plasman u narednu rundu

Novosti online

25. 03. 2023. u 01:13

Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se u treće kolo mastersa u Majamiju, pošto je večeras pobedio Francuza Uga Ambera 6:4, 6:7 (5:7), 7:6 (7:3).

ДРАМА У МАЈАМИЈУ: Миомир Кецмановић после скоро три сата игре изборио пласман у наредну рунду

Foto AP

Meč je trajao dva sata i 45 minuta. Ovo je bio sedmi međusobni duel Kecmanovića i Ambera, a četvrti trijumf srpskog tenisera. Kecmanović je 35. teniser sveta, dok je Umber 78. igrač na ATP listi.

Srpski teniser će u trećem kolu igrati protiv Rusa Andreja Rubljova, koji je savladao Amerikanca Džefrija Džona Volfa 7:6 (7:3), 6:4. Srbin i Rus su odigrali samo jedan meč u karijeri i to 2020. na turniru u Dohi, a slavio je Rubljov 6:3, 6:1.

U prvom setu viđena je velika borba, a Kecmanović je u sedmom gemu napravio brejk. Srpski teniser je potom održavao prednost od dva gema i prvi set je dobio rezultatom 6:4.

Kecmanović je u sedmom gemu drugog seta napravio brejk, ali je Francuz odmah uzvratio ribrejkom. Pobednik drugog seta odlučen je u taj-brejku, koji je pripao Francuzu rezultatom 7:5. U trećem setu viđena je velika borba. Igralo se gem za gem, pobednik seta, a ujedno i meča odlučen je taj-brejku, koji je pripao Kecmanoviću rezultatom 7:3.

Masters u Majamiju se igra za nagradni fond od 8,8 miliona dolara.

BONUS VIDEO Koreča za Novosti: Važno da je Đoković osetio ljubav navijača u Australiji

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (1)

NA SAMO OKO 2 SATA LETA OD VAS: Nikad povoljnije letovanje na afričkom Mediteranu!