AMERIKANAC ODUŠEVLJEN RUNEOM: ''Onako 'maltretirati' Đokovića...''

Novosti online

18. 05. 2023. u 14:04

Osvajač Ju-Es opena iz 2003. godine Endi Rodik oduševljen je igrom mladog Danca Holgera Runea protiv Novaka Đokovića na mastersu u Rimu.

АМЕРИКАНАЦ ОДУШЕВЉЕН РУНЕОМ: Онако малтретирати Ђоковића...

FOTO: Tanjug/AP

- Novak mora da se brine o svom telu, mora da ima taj osećaj da je fizički spreman da dobije tri seta sedam puta za 15 dana na Rolan Garosu. Dokazao je već mnogo puta da je u stanju da uradi tako nešto - rekao je Rodik.

Rodik je sa velikom pažnjom ispratio duel Runea i Đokovića i oduševio se Dancem, koji je slavio sa 2:1 u setovima (6:2, 4:6, 6:2)

- Rune brzo menja tok priče iz ‘ovo je ono u šta verujem’ u ‘sposoban sam za tako nešto i ovo su dokazi’. Izaći i tako ’maltretirati’ Novaka na terenu, po vlažnom vremenu, to nije baš najlakše, budite uvereni u to - zaključio je Rodik.

BONUS VIDEO: "FINALE MORATE DA ODIGRATE NA 200 ODSTO": Milojević izneo utiske posle pobede Zvezde

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

OVO NIJE LETOVALIŠTE NEGO RAJ NA ZEMLJI! Odlično je za porodicu, a za decu je smeštaj gratis