SVET GLEDA I NE VERUJE: Novak Đoković i Karlos Alkaraz izašli na večeru pred međusobni meč koji će pratiti cela planeta (FOTO/VIDEO)

Novosti online

08. 06. 2023. u 21:23

Novak Đoković i Karlos Alkaraz igraju u polufinalu Rolan Garosa 2023, a pred taj megdan, koji se sa velikom pažnjom iščekuje, rešili su da urade nešto posve nesvakidašnje.

СВЕТ ГЛЕДА И НЕ ВЕРУЈЕ: Новак Ђоковић и Карлос Алкараз изашли на вечеру пред међусобни меч који ће пратити цела планета (ФОТО/ВИДЕО)

FOTO: Photo joiner

Izašli su na večeru zajedno.

Priča o tome počela je prilično "bezazlenim" snimkom koji se pojavio na društvenim mrežama, a na kome se vidi kako Nole, u sredu, dolazi u jedan pariski restoran.

Snimak je emitovao i TV Eurosport, i to sa "zastajkivanjem" kako bi se publici prikazalo koliko su ostali posetioci tog ugostiteljskog objekta bili zatečeni kada su videli da Đoković stiže na večeru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eurosport (@eurosport)

Međutim, nedugo zatim, na isto mesto - stigao je i Novakov rival u polufinalu, 20-godišnji Španac.

Njegov dolazak ovekovečili su fotoreporteri agencije "Profimedija", koje je Alkaraz i pozdravio:

Karlos Alkaraz stiže na večeru sa Novakom Đokovićem / FOTO: Profimedia

Kako su obojica vrhunskih tenisera, najbolje rangirani na svetu i onaj koji je najduže bio najbolje rangiran na svetu, došli odvojeno jedan od drugog - tako su i otišli.

Foto-reporteri su želeli da zabeleže i neki zajednički trenutak njih dvojice, ali su u malom vremenskom razmaku Đoković i Alkaraz napustili pomenuti restoran, te je zajednička fotografija - verovatno samo u njihovim telefonima.

U dobrom raspoloženju su stigli i otišli, a samo će jedan od njih biti zadovljan u petak kada je na programu meč koji celokupna teniska javnost iščekuje.

Pratite i dalje sve vesti o Noletu na sportskim stranicama "Novosti". Na sasvim ste dobrom mestu.

BONUS VIDEO - PEČAT NAJBOLjEG: Koje rekorde juri Novak Đoković

Pratite "Novosti sport" i na Fejsbuku!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!

ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!

Novak Đoković je na antologijski način prošao u četvrtfinale Rolan Garosa, ali je dan kasnije morao da se povuče sa tog grend slem turnira. Ispostavilo se da je razlog veoma ozbiljan, iako je na mogućnost da se nešto tako desi - upravo Nole i upozorovao organizatore. Sada on plaća skupu cenu, ali... i čelnici tog grend slema "čupaju kosu". Evo i zašto.

08. 06. 2024. u 17:30

Komentari (9)

RUSIJA NE PRAŠTA: Ovako je kažnjen Srbin koji je pokazao srednji prst pred milionskim auditorijumom