NAJBOLJI TENISER, ALI I ČOVEK! Đoković kakvog ne znate, ispovest žene koja živi u kući Novakovog oca (VIDEO)

Novosti online

10. 06. 2023. u 15:57

NOVAK Đoković tokom čitave karijere pomera granice, tenisa i ljudskosti, dan uoči velikog finala Rolan Garosa koje igra sa Kasperom Rudom dolazi priča o Noletu i to iz Zvečana.

НАЈБОЉИ ТЕНИСЕР, АЛИ И ЧОВЕК! Ђоковић каквог не знате, исповест жене која живи у кући Новаковог оца (ВИДЕО)

Tanjug/AP

Ukoliko niste znali, Novak Đoković je počasni građanin zvečana, a upravo tu živeo je njegov otac Srđan sa porodicom pre selidbe u Beograd. U kući gde je živeo otac najboljeg tenisera svih vremena danas živi Lucija Stanišić.  

Pored ulaza u dvoriše stoji bilbord posvećen Novaku Đokoviću. Lucija ga je postavila uz poruku "Nole, Volimo te, ti si naš ponos".

U razgovoru za "Kosovo onlajn" govorila je o porodici Đoković, za koju ima samo reči hvale.

- Novak je sa svojim roditeljima i svojom braćom ovde par puta kao mali dolazio u Zvečan, a sami ste svedoci da uvek pominje svoj Zvečan, poštujući rodno mesto svog oca i svoje korene, a kada poštujete svog oca i korene onda će uspeh doći na najbolji način. Novak nije samo svetski broj jedan u tenisu već i u ljudskosti i čovečnosti, a to je dokazao i svojim igračkim talentom, ali i svojim humanitarnim radom, koji zna da usreći mnogu decu bez obzira na veru i naciju, jer je oni tekako svetski broj jedan i kao čovek - istakla je Lucija potom i dodala:

- Vidite koliko Nole sa velikim ponosom, to se oseća u njemu, u Srđanu u čitavoj porodici, koliko su oni ponosni odakle potiču, a to je važno za porodicu i za čoveka bez obzira na to čime se bavite. I sami vidite kroz sva dešavanja da ko ne zaboravlja svoje korene itekako je uspešan i njemu se otvaraju putevi. Veličina porodice Đoković se ogleda u tome da uvek sa zadovoljstvom i ponosom pominju Zvečan, ovu ulicu i ovu kuću i bili su izuzetno srećni kada su videli ovaj bilbord koji sam ovde postavila kada je Nole trpeo nepravdu u Australiji - izjavila je Lucija Stanišić za Kosovo onlajn.

Novak će svoj poslednji duel na ovogodišnjem Rolan Garosu odigrati u nedelju od 15 časova.

Đoković je do sada dva puta pobeđivao u finalima ovog turnira.

BONUS VIDEO: NOVAKU JE JOŠ SAMO OVO OSTALO - Sa ovih pet stvari Đoković će biti nedostižan za sve

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

ROLAN GAROS UVEO VELIKU PROMENU: Novak Đoković je oduševljen!