POVRATAK ŠAMPIONKE: Teniserka se vraća na teren nakon više od tri godine

Novosti online

29. 06. 2023. u 17:50

Danska teniserka Karolina Voznijacki najavila je povratak na teren, više od tri godine pošto se službeno povukla iz tenisa u januaru 2020. godine.

ПОВРАТАК ШАМПИОНКЕ: Тенисерка се враћа на терен након више од три године

FOTO: EPA

- Tokom protekle tri godine izvan igre postala sam majka i sad imam dvoje prekrasne dece na kojima sam jako zahvalna. Ali, još imam ciljeve u tenisu koje želim da ostvarim. Vraćam se igri i jedva čekam - napisala je 32-godišnja Dankinja poljskog porekla na Instagramu.

Voznijacki je u karijeri osvojila 30 WTA titula, od kojih jedan grend slem - Australijan open 2018. Danska teniserka provela je ukupno 71 nedelju na vrhu WTA liste.

Najavila je povlačenje pre Australijan opena 2020, u 29. godini, rekavši da želi da zasnuje porodicu sa suprugom, bivšim NBA igračem Dejvidom Lijem.

BONUS VIDEO: NIKOLA JOKIĆ JE PONOSAN: Konj srpskog NBA asa osvojio "Subotičku milju"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ODBIO JE NAS! IGRA ZA NJIH! Hrvate baš pogodio spisak Srbije za EURO 2024, jedan igrač im je trn u oku