ĐERE U BORBI ZA TREĆI TROFEJ: Srpski reprezentativac na velikom ispitu u finalu Hamburga

Novosti online

30. 07. 2023. u 12:02

SRPSKI teniser Laslo Đere pokušaće danas da osvoji treću titulu u karijeri. Zadatak nije nimalo lak, pošto će sa druge strane biti Aleksandar Zverev.

ЂЕРЕ У БОРБИ ЗА ТРЕЋИ ТРОФЕЈ: Српски репрезентативац на великом испиту у финалу Хамбурга

FOTO: Profimedia

Publika u Hamburgu će sigurno biti na strani 19. igrača planete, ne samo zato što je iz Nemačke, već je rođen u ovom gradu.

Biće ovo treći međusobni duel dvojice igrača. Zverev je u oba prethodna duela trijumfovao i nije izgubio nijedan set, a dobio ih je pet.

Đereu je ovo peto finale u karijeri, osvojio je dve titule. Drugi put ima priliku da se bori za pehar na turniru iz serije 500. U prvom slučaju bio je uspešan u Rio de Žaneiru 2019. godine savladavši Feliksa Ože-Alijasima.

Ukoliko izgubi na ovom meču momak iz Sente će od sutra biti 38. na ATP listi. U slučaju pobede skočio ni na 28. poziciju, što je jedno mesto slabije od njegovog najboljeg plasmana.

Meč Zverev - Đere igra se danas od 15 časova.

BONUS VIDEO: DRAMA NA VIMBLDONU: Klimatski aktivisti dva puta prekidali meč

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona