"PRAVI PREPOZNAJU PRAVE" Novak gestom oduševio udovicu Kobija Brajanta - Vanesa mu poslala snažnu poruku (FOTO)

Novosti onlajn

11. 09. 2023. u 07:55

SRPSKI teniser Novak Đoković osvojio je noćas četvrtu titulu na Ju-Es openu, 24. grend slem trofej u karijeri, pošto je u finalu pobedio trećeg igrača sveta Rusa Danila Medvedeva posle tri seta, 6:3, 7:6, 6:3.

ПРАВИ ПРЕПОЗНАЈУ ПРАВЕ Новак гестом одушевио удовицу Кобија Брајанта - Ванеса му послала снажну поруку (ФОТО)

Tanjug/AP

Osvajanje 24. grend slema u karijeri srpski as posvetio je legendarnom košarkašu Kobiju Brajantu, koji je pre tri godine poginuo u stravičnoj helikopterskoj nesreći.

Naime, po završetku meča srpski as je obukao posebnu majicu na kojoj je pored njegovog lika i fotografija Kobija Brajanta. Na leđima je stajao broj 24 koji je Kobi nosio jednim delom svoje karijere.

- Nikome nisam rekao za tu ideju do pre nekoliko dana. Kobi je bio blizak prijatelj. Mnogo smo pričali o mentalitetu pobednika, kako se vratiti posle povrede, kako se vratiti na vrh. On je uvek bio spreman da pruži podršku. On je nosio dres 24 kada je postao legenda Lejkersa i svetske košarke. Ovo je samo jedan simboličan trenutak da podsetim na njega rekao je Novak nakon osvajanja trofeja.

Ovim emotivnim gestom Novak je oduševio Vanesu Brajant, udovicu proslavljenog košarkaša, koja je kod kuće na TV-u pratila veliko finale Ju-Es opena.

Ona je nakon meča na Instagramu podelila snimak sa svečane ceremonije uz snažan komentar:

"Čestitke, Novače, to je taj mamba mentalitet. Pravi prepoznaju prave!" napisala je Vanesa.

Foto: Instagram

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!